Help ook mee! En steun StiVaNe!

Voor sommige mensen is onbezorgd op vakantie gaan niet mogelijk, omdat zij of een gezinslid een neuromusculaire aandoening (NMA), zoals ALS of de ziekte van Duchenne hebben. Daardoor kunnen er niet ‘zomaar’ of last-minute vakantieplannen gemaakt worden. Een geschikte vakantieplek vinden gaat gepaard met vragen waar jij en ik nog nooit bij hebben stilgestaan. Niet een vraag zoals ‘is er een glijbaan bij het zwembad?’ maar ‘is er een douchebrancard, in een aangepaste badkamer?’

StiVaNe maakt een vakantie mogelijk voor mensen met een neuromusculaire aandoening. De stichting beheert een sfeervol huis met drie slaapkamers in de omgeving van Bergerac, Zuidwest Frankrijk, dat volledig is aangepast en beschikt over alle benodigde faciliteiten, en méér: een eigen zwembad met rolstoellift! StivaNe biedt gasten een zo ontspannen mogelijk vakantiegevoel in een gezellig en volledig aangepast vakantiehuis, tegen een heel lage huurprijs.

Met jouw donatie: draag je bij aan aanschaf en onderhoud van de benodigde voorzieningen, wordt voor onderhoud van huis, zwembad en buitenruimte gezorgd en kan de huurprijs van het huis laag blijven, zodat ieder jaar weer mensen van een wat onbezorgdere vakantie kunnen genieten!

Bedrag € -

StiVaNe is hard op zoek naar donateurs en sponsoren.

Hoe het werkt

Het bedrag dat je wilt doneren, vul je hierboven zelf in. Klik daarna op de button ‘Doneer’. In het volgende scherm kies je voor de wijze van betalen. Volg daarna de aanwijzingen. Als afronding krijg je een melding waarin je wordt bedankt voor je betaling. Dit is de bevestiging van je donatie.

StiVaNe is een ANBI instelling, geregistreerd onder RSIN nummer: 857429693.